Close

FAQ

Support

Frequently Asked Questions

Klik op een van de buttons om naar het onderwerp te springen.

Geen antwoord op je vragen? Neem dan contact met ons op door rechtsonderin op je scherm op de chatbox te klikken om te chatten of om op de oranje knop te klikken.

Contact

Hosting


Een hosting provider stelt aan zijn klanten online ruimte beschikbaar, dit is hosting. Deze ruimte kan je gaan gebruiken om een website, webshop of andere bestanden op het internet beschikbaar te maken via een domeinnaam zodat de hele wereld het kan zien. Elke website is verschillend van elkaar bijvoorbeeld: Vormgeving en technische eisen. De hosting provider bied hierom verschillende pakketten aan, afhankelijk van de eisen en wensen van de klant.

Load More


Een domeinnaam is eigenlijk erg een simpel een naam van een domein. Als voorbeeld jij wilt een mooie website gaan opbouwen maar je wilt wel een pakkende naam hebben die mensen van beginsafaan zien op hun computers, telefoons of andere apparaten waarmee je het internet op kan. Je domeinnaam is dus eigenlijk wel wat meer dan alleen een naam het moet namelijk klanten kunnen aantrekken naar jouw website.

Load More


Ja, je kan een gratis domeinnaam aanvragen bij verschillende bedrijven die ze gratis weggeven maar hier staan dan meestal nog wat tussen als promotie (Subdomein) van hun bedrijf. Als voorbeeld neem je wordpress. WordPress geeft gratis subdomeinnamen weg maar hier staat dan bijvoorbeeld: www.eigendomein.wordpress.com. Deze subdomeinnamen worden dan niet snel gevonden en worden vaak alleen gezien door de mensen waarmee jij de link deelt dus is het niet erg handig.

Je kan geen gratis domeinnaam aanvragen bij Supreme Hosting.

Load More


Nee, dit is niet mogelijk. Domeinnamen kosten ook geld voor het bedrijf zelf en het gratis weggeven van deze domeinnamen kost ze te veel geld dus verkopen ze het voor goedekope prijzen per maand of jaar. Bij Supreme Hosting kan je ook een heel pakket bij je domeinnaam kopen voor een goedkope prijs! klik hier.

Load More


Een subdomein is eigenlijk ook wel een promotie van de webhost zelf. Een subdomein is dus eigenlijk jouw eigen website maar staat er nog de domeinnaam achter van de host, bijvoorbeeld: www.eigendomein.hostdomein.com. deze subdomeinen kunnen ook gratis worden weggeven door sommige bedrijven maar niet Supreme Hosting.

Een subdomein kan ook worden gebruikt als een extra pagina van je website als het je eigen subdomein is, paar voorbeelden waarvoor je een eigen subdomein kan gebruiken: Help center, Webshop, Extra informatie, FAQ Pagina, etc.

Load More


Wij hebben de meest gebruikte domeinextensies in onze lijst gezet. Dit betekend natuurlijk niet dat we niet jouw gewenste domeinextensie kunnen krijgen! Lees meer bij: Ik wil een domeinextensie aanvragen maar de ene die ik wil staat niet in de lijst, wat doe ik?

Load More


Simpel! Je kan met ons contact opnemen via de chatbox rechts onderin of het contact formulier door op de oranje knop te klikken om jouw gewenste domeinextensie aan te vragen.

Contact

Load More

Streaming


Streaming is eigenlijk simpel gezegt het luisteren naar muziek of het kijken naar video’s zonder dat deze bestanden op jouw computer bevinden. Inplaats hiervan staan alle bestanden op een grote server. Met deze server kan je je ervoor zorgen dat je muziek of video’s worden afgespeeld op je website of webshop.

Load More


Supreme Hosting helpt u graag! Wij gebruiken een automatische muziek speler maar we noemen deze een autoDJ. De autoDJ speelt uw gewenste muziek af in een loop (herhaling) of een willekeurige volgorde.

Load More


De autoDJ zit automatisch bij het pakket dat je koopt, klik op de oranje knop om naar onze pakketten te gaan.

Pakket

Load More

Webdesign


Webdesign is het ontwerpen en vormgeven van de voorkant van je website of webshops, dit wordt ook wel front-end genoemd. Webdesign kan ook breder worden gezien waarbij het ontwikkelen van de achterkant hoort van de website of webshop, dit noem je back-end. Dit wordt dan niet altijd door dezelfde persoon gedaan en wordt dan dus vaak gesplitst in front- en back-end.

Load More


Ja! Al onze websites zijn responsive voor alle apparaten. Wij bouwen deze websites allemaal zelf en dus zorgen we ervoor dat het als wens uitziet van de klant.

Load More

SSL-Certificaat


SSL staat voor Secure Sockets Layer.
SSL is eigenlijk een beveiligde laag die geplaatst wordt tussen een server en een internet browser, hierdoor worden de gegevens beveiligd.

Load More


Een SSL-Certificaat is simpel gezegt een beveiligings laag voor je website of webshop. Een SSL zorgt ervoor dat je niet afgeluisterd kan worden door onbevoegden en de gegevens van je klanten veilig zijn, zoals creditcarddata of inloggegevens

Load More

VPS Hosting


VPS staat voor Virtual Private Server.
Met VPS Hosting huur je een eigen virtuele server die erg snel is, een hoge uptime heeft en ook schaalbaar is. VPS Hosting is helemaal van jou dus je deelt het niet met andere klanten; opslag, rekenkracht en geheugen van deze server zijn dus helemaal van jou. Je kan dan ook zelf kiezen welk besturingssysteem je op je VPS wilt draaien en je kan meerdere websites open laten draaien.

Load More

Andere Vragen


Ja dit kan! Je kan je eigen website bouwen of laten bouwen bij Supreme Hosting. Als ke hier meer informatie over wilt nemen kun je contact met ons opnemen via de chatbox rechts onderin of via contact.

Contact

Load More


Ja dit kan! Je kan je eigen website bouwen met wordpress of laten bouwen met wordpress bij Supreme Hosting. Als je hier meer informatie over wilt nemen kun je contact met ons opnemen via de chatbox rechts onderin of via contact.

Contact

Load More


Maar natuurlijk kan dit! Wij zijn altijd bereikbaar tussen 9.00 en 17.30. U kunt dan contact maken via de chatbox recht onderin, het contact furmulier of door ons te bellen.

Contact

172-242590

Load More


Ja! Dit is mogelijk. Wij kunnen ervoor zorgen dat alles naar wens is bij de back-end en dan doe jij gewoon je eigen front-end. Als je hier vragen over hebt dan kun je altijd contact met ons opzoeken via de chatbox rechts onderin of via de oranje knop.

Contact

Load More


Dat is een goede vraag. Wij kunnen jouw website bouwen zonder dat jij iets van code of hosting moet weten! Wij zorgen er altijd voor dat alles naar wens is van de klant! Je kunt bij Supreme Hosting altijd contact opnemen voor al je vragen via de chatbox rechts onderin of via de oranje knop naar contact te gaan.

Contact

Load More


Starter:
Een mooi beginner pakket voor de particulier die begint met zijn/haar website.

Starter Pakket

Basic:
Een mooi start pakket voor de particulier die net begint met zijn/haar website, maar toch wat meer wilt dan een starter.

Basic Pakket

Advanced:
Een mooi uitgebreider pakket voor de particulier die zijn/haar website ziet groeien en ruimte gebrek begint te krijgen, of die al weet dat hij een uitgebreide website gaat maken.

Advanced Pakket

Professional:
Ons populiarste en meest verkochtte hostingpakket is ons Professional.
Dit pakket biedt voor de particulier een grote ruime opslag voor duizende foto’s bijvoorbeeld, maar ook de zakelijke gebruiker kan met dit pakket al aardig uit de voeten.

Professional Pakket

Business:
Voor hen die met ons Professional pakket niet helemaal uit de voeten kunnen is er het Business pakket
Dit pakket biedt nog meer opslag en dataverkeer, ideaal voor o.a. webshops.

Business Pakket

Supreme:
Mocht je met ons Business Pakket nog te weinig mogelijkheden hebben, dan hebben wij het Supreme pakket voor jou.
Dit pakket biedt nog meer opslag en dataverkeer, ideaal voor o.a. de grotere webshops

Supreme Pakket

Load More


We hebben meer pakketten dan starter naar supreme alleen deze pakketten staan niet op de website. Je kan op de webshop kijken of contact opnemen via de chatbox rechts onderin of de oranje knop.

Webshop

Contact

Load More