Close

FAQ

Support

Frequently Asked Questions

Klik op een van de buttons om naar het onderwerp te springen.

Geen antwoord op je vragen? Neem dan contact met ons op door rechtsonderin op je scherm op de chatbox te klikken om te chatten of om op de oranje knop te klikken.

Contact

Hosting


Een hosting provider stelt aan zijn klanten online ruimte beschikbaar, dit is hosting. Deze ruimte kan je gaan gebruiken om een website, webshop of andere bestanden op het internet beschikbaar te maken via een domeinnaam zodat de hele wereld het kan zien. Elke website is verschillend van elkaar bijvoorbeeld: Vormgeving en technische eisen. De hosting provider bied hierom verschillende pakketten aan, afhankelijk van de eisen en wensen van de klant.

Load More


Een domeinnaam is eigenlijk erg een simpel een naam van een domein. Als voorbeeld jij wilt een mooie website gaan opbouwen maar je wilt wel een pakkende naam hebben die mensen van beginsafaan zien op hun computers, telefoons of andere apparaten waarmee je het internet op kan. Je domeinnaam is dus eigenlijk wel wat meer dan alleen een naam het moet namelijk klanten kunnen aantrekken naar jouw website.

Load More


Ja, je kan een gratis domeinnaam aanvragen bij verschillende bedrijven die ze gratis weggeven maar hier staan dan meestal nog wat tussen als promotie (Subdomein) van hun bedrijf. Als voorbeeld neem je wordpress. WordPress geeft gratis subdomeinnamen weg maar hier staat dan bijvoorbeeld: www.eigendomein.wordpress.com. Deze subdomeinnamen worden dan niet snel gevonden en worden vaak alleen gezien door de mensen waarmee jij de link deelt dus is het niet erg handig.

Je kan geen gratis domeinnaam aanvragen bij Supreme Hosting.

Load More


Nee, dit is niet mogelijk. Domeinnamen kosten ook geld voor het bedrijf zelf en het gratis weggeven van deze domeinnamen kost ze te veel geld dus verkopen ze het voor goedekope prijzen per maand of jaar. Bij Supreme Hosting kan je ook een heel pakket bij je domeinnaam kopen voor een goedkope prijs! klik hier.

Load More


Een subdomein is eigenlijk ook wel een promotie van de webhost zelf. Een subdomein is dus eigenlijk jouw eigen website maar staat er nog de domeinnaam achter van de host, bijvoorbeeld: www.eigendomein.hostdomein.com. deze subdomeinen kunnen ook gratis worden weggeven door sommige bedrijven maar niet Supreme Hosting.

Een subdomein kan ook worden gebruikt als een extra pagina van je website als het je eigen subdomein is, paar voorbeelden waarvoor je een eigen subdomein kan gebruiken: Help center, Webshop, Extra informatie, FAQ Pagina, etc.

Load More


Wij hebben de meest gebruikte domeinextensies in onze lijst gezet. Dit betekend natuurlijk niet dat we niet jouw gewenste domeinextensie kunnen krijgen! Lees meer bij: Ik wil een domeinextensie aanvragen maar de ene die ik wil staat niet in de lijst, wat doe ik?

Load More


Simpel! Je kan met ons contact opnemen via de chatbox rechts onderin of het contact formulier door op de oranje knop te klikken om jouw gewenste domeinextensie aan te vragen.

Contact

Load More

Streaming


Streaming is eigenlijk simpel gezegt het luisteren naar muziek of het kijken naar video’s zonder dat deze bestanden op jouw computer bevinden. Inplaats hiervan staan alle bestanden op een grote server. Met deze server kan je je ervoor zorgen dat je muziek of video’s worden afgespeeld op je website of webshop.

Load More


Supreme Hosting helpt u graag! Wij gebruiken een automatische muziek speler maar we noemen deze een autoDJ. De autoDJ speelt uw gewenste muziek af in een loop (herhaling) of een willekeurige volgorde.

Load More


De autoDJ zit automatisch bij het pakket dat je koopt, klik op de oranje knop om naar onze pakketten te gaan.

Pakket

Load More

Webdesign


Webdesign is het ontwerpen en vormgeven van de voorkant van je website of webshops, dit wordt ook wel front-end genoemd. Webdesign kan ook breder worden gezien waarbij het ontwikkelen van de achterkant hoort van de website of webshop, dit noem je back-end. Dit wordt dan niet altijd door dezelfde persoon gedaan en wordt dan dus vaak gesplitst in front- en back-end.

Load More


Ja! Al onze websites zijn responsive voor alle apparaten. Wij bouwen deze websites allemaal zelf en dus zorgen we ervoor dat het als wens uitziet van de klant.

Load More

SSL-Certificaat


SSL staat voor Secure Sockets Layer.
SSL is eigenlijk een beveiligde laag die geplaatst wordt tussen een server en een internet browser, hierdoor worden de gegevens beveiligd.

Load More


Een SSL-Certificaat is simpel gezegt een beveiligings laag voor je website of webshop. Een SSL zorgt ervoor dat je niet afgeluisterd kan worden door onbevoegden en de gegevens van je klanten veilig zijn, zoals creditcarddata of inloggegevens

Load More

VPS Hosting


VPS staat voor Virtual Private Server.
Met VPS Hosting huur je een eigen virtuele server die erg snel is, een hoge uptime heeft en ook schaalbaar is. VPS Hosting is helemaal van jou dus je deelt het niet met andere klanten; opslag, rekenkracht en geheugen van deze server zijn dus helemaal van jou. Je kan dan ook zelf kiezen welk besturingssysteem je op je VPS wilt draaien en je kan meerdere websites open laten draaien.

Load More

DirectAdmin


Eerst moet je inloggen op directadmin en dan zie je links van je scherm het menu. Hier moet je op E-mail manager klikken om het email menu te openen en dan op E-mail accounts eronder klikken

emailadres-directadmin

Hier ga je naar Create Account

emailadres-directadmin

Hier moet je je username, wachtwoord, Email Quata (MB) en Send limit kiezen, dit kun je zelf allemaal kiezen maar er staat altijd al wat in Email Quata en Send limit als voorkeur. Achter je username staat een vakje met @jouwdomein.nl/com/be/etc voorbeeld: jipjan@jipjan.com

Hierna klik je op Create Account.

emailadres-directadmin

Als je account succesvol is aangemaakt krijg je dit in je scherm te zien.

Binnen in het Geel ziet je je gegevens die je het ingevoerd.

Je hebt nu succesvol een E-mail Account toegevoegd.


Load More


Eerst ga je naar je DirectAdmin en log je in. Hierna zie je Account Manager hier klik je op en dan hieronder staat er Subdomein Management hier klik je op.

subdomein-aanmaken

Hierna klik je op Add Subdomain.

subdomein-aanmaken

Nu komt er een bewerk menu in je scherm te staan. Hier kun je je subdomein naam uitkiezen en daarnaast staat jouw eigen domein. Voorbeeld: .jipjan.com.

subdomein-aanmaken

Hierna klik je op Add Subdomain.

Nu heb je succesvol een Subdomein aangemaakt.

Load More


Dit klopt inderdaad. Wij moeten handmatig onze DNS aan passen om jouw subdomein werkende te maken.

Informeer ons om de DNS aan te passen zodat jouw subdomein het gaat doen.

Contact

Load More


Eerst ga je naar je DirectAdmin en log je in. Hierna klik je op Softaculous Apps Installer.

Wordpress

Hier krijg je een lijst met keuzes te zien. Hier klik je op WordPress. Als je wat anders wilt gebruiken dan kan dat ook.

Wordpress

Hier krijg je van alles te zien maar wat ons nu interesseert is dat we WordPress Gebruiken. Hier klik je op Install now.

Wordpress

Hier krijg je allemaal opties te zien die jij zelf moet gaan invullen. Sommige opties zijn al voor jouw gedaan.

  • Eerst moet je je versie kiezen.

  • Hierna kies je op welk domein je wordpress wilt instaleren.

  • Hierna kies je je site naam en site omschrijving.

  • Hierna kan je je admin naam kiezen. Als voorkeur zouden wij gewoon admin gebruiken. Hier moet je ook een wachtwoord uitkiezen, zorg ervoor dat dit wachtwoord sterk is. En je email kiezen. Ook als voorkeur houd je je email gewoon als admin@.

  • Hierna kan je je taal uitkiezen.

  • Hierna kan je plugins selecteren. Wij zouden als voorkeur wel limit login attempts aanzetten.

  • Hierna kan je nog advanced opties uitkiezen. Wij zouden als voorkeur auto upgrade op de laatste zetten. De rest ook als voorkeur hetzelfde houden tenzij je dit echt zeker weten wilt veranderen.

  • Hierna kan je nog een starter thema uitkiezen maar dit hoeft niet. Dit kan altijd nog in wordpress gedaan worden.

  • Hieronder zie je de install button maar daaronder moet je nog wel even je email adres invullen waar de login gegevens naar gestuurd worden.

  • Klik nu op Install.

Hierna moet die even installeren en daarna krijg je een stukje info en twee linkjes. De eerste link is naar je website en de tweede is naar je admin paneel.

Je hebt nu succesvol WordPress geïnstalleerd op je website.

Load More


Dit klopt. Je moet nog een stap uitvoeren zodat je subdomein ook beveiligd wordt. Ga naar Directadmin en klik op Account Manager. En hierna klik je op SSL Certificates.

SSL-beveiliging

Hier zie je SSL Certificates en klik je op Free & automatic certificate from Let’s Encrypt.

SSL-beveiliging

Hier zie je allemaal informatie. Maar we moeten focussen op de lijst onderaan. Hier staan waarschijnlijk twee vakjes zonder vinkje. Vink deze aan en klik dan op Save.

SSL-beveiliging

Hierna krijg je een popup te zien dat de key is opgeslagen.

SSL-beveiliging

Je hebt nu succesvol je subdomein beveiligd.

Load More

Andere Vragen


Ja dit kan! Je kan je eigen website bouwen of laten bouwen bij Supreme Hosting. Als ke hier meer informatie over wilt nemen kun je contact met ons opnemen via de chatbox rechts onderin of via contact.

Contact

Load More


Ja dit kan! Je kan je eigen website bouwen met wordpress of laten bouwen met wordpress bij Supreme Hosting. Als je hier meer informatie over wilt nemen kun je contact met ons opnemen via de chatbox rechts onderin of via contact.

Contact

Load More


Maar natuurlijk kan dit! Wij zijn altijd bereikbaar tussen 9.00 en 17.30. U kunt dan contact maken via de chatbox recht onderin, het contact furmulier of door ons te bellen.

Contact

172-242590

Load More


Ja! Dit is mogelijk. Wij kunnen ervoor zorgen dat alles naar wens is bij de back-end en dan doe jij gewoon je eigen front-end. Als je hier vragen over hebt dan kun je altijd contact met ons opzoeken via de chatbox rechts onderin of via de oranje knop.

Contact

Load More


Dat is een goede vraag. Wij kunnen jouw website bouwen zonder dat jij iets van code of hosting moet weten! Wij zorgen er altijd voor dat alles naar wens is van de klant! Je kunt bij Supreme Hosting altijd contact opnemen voor al je vragen via de chatbox rechts onderin of via de oranje knop naar contact te gaan.

Contact

Load More


Starter:
Een mooi beginner pakket voor de particulier die begint met zijn/haar website.

Starter Pakket

Basic:
Een mooi start pakket voor de particulier die net begint met zijn/haar website, maar toch wat meer wilt dan een starter.

Basic Pakket

Advanced:
Een mooi uitgebreider pakket voor de particulier die zijn/haar website ziet groeien en ruimte gebrek begint te krijgen, of die al weet dat hij een uitgebreide website gaat maken.

Advanced Pakket

Professional:
Ons populiarste en meest verkochtte hostingpakket is ons Professional.
Dit pakket biedt voor de particulier een grote ruime opslag voor duizende foto’s bijvoorbeeld, maar ook de zakelijke gebruiker kan met dit pakket al aardig uit de voeten.

Professional Pakket

Business:
Voor hen die met ons Professional pakket niet helemaal uit de voeten kunnen is er het Business pakket
Dit pakket biedt nog meer opslag en dataverkeer, ideaal voor o.a. webshops.

Business Pakket

Supreme:
Mocht je met ons Business Pakket nog te weinig mogelijkheden hebben, dan hebben wij het Supreme pakket voor jou.
Dit pakket biedt nog meer opslag en dataverkeer, ideaal voor o.a. de grotere webshops

Supreme Pakket

Load More


We hebben meer pakketten dan starter naar supreme alleen deze pakketten staan niet op de website. Je kan op de webshop kijken of contact opnemen via de chatbox rechts onderin of de oranje knop.

Webshop

Contact

Load More