Close

Supreme Hosting, alle ICT diensten op 1 plek

Wij leveren al uw ICT diensten, zodat u altijd maar 1 aanspreekpunt heeft om uw probleem op gelost te krijgen en/of vraag te kunnen stellen.

Wij leveren en adviseren aan particulieren, verenigingen, stichtingen, bedrijven etc.

Voip

Met Hosted Telefonie communiceert u via de cloud. U kunt gebruikmaken van ieder toestel: uw vaste en mobiele telefoon, maar ook uw tablet en computer zijn onderdeel van uw telefoon omgeving. U betaalt alleen voor de functies die u gebruikt. Deze kunt u op elk moment naar eigen wens inrichten en wijzigen.

Met Hosted Telefonie communiceert u altijd via het betrouwbaar vaste netwerk van KPN. Het netwerk is dubbel uitgevoerd en wordt 24/7 bewaakt. Er is dus altijd een plan B. Daarnaast is Hosted Telefonie nooit onderhevig aan de gevolgen van lokale kabelbreuk of stroomuitval. U bent altijd op een andere locatie of mobiele telefoon bereikbaar. Zo garanderen we een optimale beschikbaarheid van uw telefooncentrale en bereikbaarheid van uw bedrijf.

Of u nu twee medewerkers heeft of vijftig; u wilt optimaal bereikbaar zijn voor uw klanten en geen belangrijke gesprekken missen. Hosted Telefonie is de nieuwe toekomstvaste communicatie-oplossing wanneer u uw huidige telefooncentrale gaat vervangen. Maar ook wanneer u grip wilt krijgen op de kosten en niet voor financiele verassingen wilt komen te staan.

Voor meer informatie bel 0172-242590