Close

Klanten van Supreme Hosting bellen onderling gratis


Bellen tussen vestigingen is hiermee ook gratis

Your feature title

VoIP bellen is bellen via uw internet verbinding. Dat heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Zeker bij Supreme Hosting. De abonnements- en gesprekstarieven zijn laag. U belt volgens de nieuwste digitale techniek. Uw telefooncentrale zit in de cloud. Onderhoud, beheer en updates laat u aan ons over. Zei iemand servicegemak?

Onderling bellen gratis

Bij Supreme Hosting kunt u rekenen op stabiele en kraakheldere lijnen. U belt tegen zeer aantrekkelijke abonnements- en gesprekstarieven.

Onderling bellen Supreme Hosting klanten gratis, met uitzondering van 088, 085, 14xy en 116xyz nummers. Ook als u meerdere vestigingen heeft, betaalt u niets voor onderling telefoonverkeer.

Ruime keus in telefoontoestellen

VoIP toestellen zijn verkrijgbaar in vele verschillende maten en soorten. Gelukkig hebben wij ruime ervaring opgedaan in welke toestellen goed functioneren. Kijk hier voor een duidelijk overzicht van de verschillende toestellen die wij veelvuldig inzetten.

Heeft u al VoIP toestellen, die u wilt hergebruiken? In de meeste gevallen is dat geen enkel probleem. Wij kunnen u helpen met het configureren ervan. Als u zelf over de kennis beschikt, geven wij u de configuratiegegevens door.

Optimale gesprekskwaliteit

Omdat wij naast telefonie ook de internetverbinding leveren, kunnen wij Quality of Service bieden op het telefonieverkeer. Hierdoor krijgt het telefonieverkeer altijd voorrang boven het internetverkeer. Het resultaat? Optimale gesprekskwaliteit!

Telefooncentrale zonder onderhoudskosten

VoIP bellen bij Supreme Hosting betekent een telefooncentrale in de cloud. De centrale bevindt zich in ons netwerk. Wij doen het onderhoud en beheer. Zo is uw centrale altijd up-to-date. Met de laatste software en functionaliteiten zoals voicemail, welkomstmenu, wachtrijen en videobellen.

Onbeperkt bellen

Met Onbeperkt Bellen van Supreme Hsoting heeft u duidelijk inzicht in uw maandelijkse kosten voor telefonie. Voor één bedrag per gebruiker / telefoontoestel belt u onbeperkt naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Ook is het mogelijk Onbeperkt Bellen af te nemen indien u uw eigen VoIP of SIP telefooncentrale heeft. Meer weten over Onbeperkt Bellen?

Slimmer communiceren

Onze hosted telefooncentrale is eenvoudig te integreren met een groot aantal CRM systemen en databases. Hiermee heeft u direct – via een pop-up – de gegevens van uw klant inzichtelijk als deze u belt. Ook kunt u eenvoudig vanuit uw klantensysteem met één klik bellen naar uw klant.

Waarom VoIP bellen van Supreme Hosting?

 1. Aantrekkelijke tarieven:
  Abonnementstarief vanaf € 4,95 per maand per toestel
  Zeer scherpe gesprekstarieven of Onbeperkt Bellen
  Voordelige gesprekskosten
 2. De nieuwste digitale techniek
 3. Geen onderhoudscontract en afschrijving telefooncentrale
 4. Nu al video bellen
 5. Aantal lijnen / gelijktijdige gesprekken oneindig uit te breiden zonder extra investeringen

Bekijk één van onze pakketten om te zien wat wij voor uw bedrijf kunnen leveren.

Neem contact met ons op voor een op uw situatie gemaakte offerte.

Contact