Close
Bescherm je website met SSL: een veilig gevoel

Een veilige website begint met een SSL certificaat

Als je jouw website een betrouwbare uitstraling wilt geven, beveilig je hem met een SSL-certificaat. Bezoekers zien dan een slotje voor je URL en dat geeft een vertrouwd gevoel. Gelukkig is een certificaat snel en eenvoudig geregeld

Bestel direct

Vertrouwen in je website met SSL

Een SSL certificaat is belangrijk als je website met gevoelige klanteninformatie werkt. Bijvoorbeeld adres- of bankgegevens van klanten. Het geeft je klanten én jou een veilig gevoel. Zeker ook sinds Google Chrome het meldt.

Beter vindbaar in Google

Wist je al dat Google veel waarde hecht aan websites die beveiligd zijn met een SSL certificaat? Websites die gebruik maken van SSL worden over het algemeen beter gevonden in Google dan websites die niet zijn beveiligd. Dat is nóg een goede reden om een SSL certificaat aan te schaffen!

Wat zijn SSL certificaten?

Wanneer je bezoekers op je website krijgt, wil je natuurlijk dat zij zich veilig voelen. Zeker als je ze vraagt om persoonlijke gegevens zoals een e-mailadres en contactgegevens. Voor het invullen van een formulier of tijdens het plaatsen van een bestelling in je webwinkel is het Secure Sockets Layer (SSL) protocol bedacht. Dit protocol versleutelt data die via je website verstuurd wordt en garandeert de identiteit van de eigenaar van het certificaat, zodat een kwaadwillende hacker niet mee kan kijken.

Hoe herken je een SSL beveiligde website?

Je herkent SSL beveiligde websites aan hun adresbalk. Die beginnen met https:// in plaats van http://. De toegevoegde “s” staat voor secure. Vaak hebben SSL websites ook een groene adresbalk en/of een slotje in beeld. Zo weet je dat het hier om een veilige website gaat.

SSL bij Supreme Hosting

De installatie van een SSL certificaat bij Supreme Hosting is gratis en eenvoudig bij aanschaf van webhosting. Geen gedoe van het maken van een CSR of de validatie van het domein. Dit regelt ons systeem voor je. Het wereldwijd erkende Supreme Hosting certificaat in samenwerking met Let’s Encrypt biedt een hoge betrouwbaarheid.

Gratis SSL bij Supreme Hosting

Wil jij ook een veilige website?

Kies voor betrouwbaarheid en veiligheid. Bij alle pakketten krijg je altijd gratis (Let’s Encrypt) SSL:

Controleer hieronder of jouw gewenste domeinnaam nog vrij is en registreer.