Hoe kan ik een e-mail account aanmaken in DirectAdmin? Print

• 0

Eerst moet je inloggen op directadmin en dan zie je links van je scherm het menu. Hier moet je op E-mail manager klikken om het email menu te openen en dan op E-mail accounts eronder klikken

emailadres-directadmin

Hier ga je naar Create Account

emailadres-directadmin

Hier moet je je username, wachtwoord, Email Quata (MB) en Send limit kiezen, dit kun je zelf allemaal kiezen maar er staat altijd al wat in Email Quata en Send limit als voorkeur. Achter je username staat een vakje met @jouwdomein.nl/com/be/etc voorbeeld: jipjan@jipjan.com

Hierna klik je op Create Account.

emailadres-directadmin

Als je account succesvol is aangemaakt krijg je dit in je scherm te zien.

Binnen in het Geel ziet je je gegevens die je het ingevoerd.

Je hebt nu succesvol een E-mail Account toegevoegd.