Hoe voorkom je dat dezelfde artiest opnieuw wordt afgespeeld? Print

• 0

U kunt uw Everest Cast Pro Stream Server instellen om te voorkomen dat dezelfde artiest elke "X" aantal nummers opnieuw wordt afgespeeld. Om herhaling van dezelfde artiest te voorkomen:

Stap 1 :

Log in op Everest Cast Pro Broadcasters Panel met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2 :

Klik in het hoofdnavigatiegedeelte op "Instellingen" nu wordt de pagina Instellingen geladen. Selecteer in het gedeelte "Vermijd nummers van dezelfde artiest" de gewenste optie in de vervolgkeuzelijst. En klik tenslotte op "Opslaan".

LET OP: hoe hoger u de waarde instelt, hoe beter de mix zal zijn. Het is echter belangrijk om te begrijpen dat u voldoende nummers in uw media en in de afspeellijsten moet hebben om dit goed te laten werken.

Je kunt het systeem niet zo instellen dat dezelfde artiest niet elke 10 nummers wordt herhaald als je maar 9 nummers op je server hebt staan.