De crossfade instellen voor AutoDJ Print

• 0

Met de crossfade-optie in Everest Cast Pro kun je de fade-tijd tussen tracks in AutoDJ instellen en aanpassen.

AutoDj-crossfade:

Stap 1 :

Log in op Everest Cast Pro Broadcasters Panel met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2 :

Klik in het hoofdnavigatiegedeelte op "Instellingen" nu wordt de pagina Instellingen geladen. Selecteer in de vervolgkeuzelijst "Crossfade-modus" de gewenste optie: "Eerste fade-out, volgende fade-in" of "Eerste fade-out, volgende fade-in" en klik ten slotte op "Opslaan".

Jingles crossfaden:

Je kunt ook de crossfade-tijd (en het volume) voor je Jingles aanpassen. U moet het vakje Mix aanvinken wanneer u een jingle maakt of bewerkt om fade-opties te bekijken.