Hoe "live gaan" met DJ in Everest Cast Pro? Print

• 0

We krijgen verschillende soorten encoders voor laptop, desktop, smartphone en andere compatibele apparaten.

Met name Any Encoder legt audio vast van uw line-in, microfoon of andere audio die via uw geluidsapparaat wordt afgespeeld en codeert deze audio vervolgens in realtime om via internet te worden gestreamd naar luisteraars over de hele wereld en we zijn in staat om verschillende soorten media zoals: webbrowsers, desktopgebaseerde software, mobiele apps en andere verschillende soorten apparaten en medium.

Via Any Encoders kunt u uw audio eenvoudig en naadloos aansluiten op Everest Cast Pro Panel, zonder luisteraars te onderbreken. Met de geautomatiseerde schakelfuncties kunt u zonder enige handmatige taak overschakelen van autoDJ naar Live.

Ga live met een aangemaakt DJ-account:

Stap 1:

Log in op Everest Cast Pro Broadcasters Panel met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2 :

Klik in het hoofdnavigatiegedeelte op "DJ" Nu wordt de pagina DJ-beheer geladen. Klik op de knop "DJ toevoegen", hier wordt de pagina Nieuwe DJ toevoegen geopend. Blader op deze pagina door de DJ-afbeelding, typ naam, vink "Actief" aan, voer wachtwoord in en klik op "DJ toevoegen".

U wordt omgeleid naar de DJ-beheerpagina en u ziet de nieuw gemaakte DJ-details in Lijst.

Stap 3:

Klik vanuit de DJ-lijst op de knop "Bewerken" en u krijgt de verbindingsparameters. Gebruik dezelfde verbindingsparameters in uw coderingssoftware. Elke coderingssoftware heeft verschillende stappen om te beginnen met coderen, volg hiervoor hun gids.