Hoe "live gaan" zonder DJ te maken in Everest Cast Pro? Print

• 0

We krijgen verschillende soorten encoders voor laptop, desktop, smartphone en andere compatibele apparaten.

Met name Any Encoder legt audio vast van uw line-in, microfoon of andere audio die via uw geluidsapparaat wordt afgespeeld en codeert deze audio vervolgens in realtime om via internet te worden gestreamd naar luisteraars over de hele wereld en we zijn in staat om verschillende soorten media zoals: webbrowsers, desktopgebaseerde software, mobiele apps en andere verschillende soorten apparaten en medium.

Via Any Encoders kunt u uw audio eenvoudig en naadloos aansluiten op Everest Cast Pro Panel, zonder luisteraars te onderbreken. Met de geautomatiseerde schakelfuncties kunt u zonder enige handmatige taak overschakelen van autoDJ naar Live.

Ga live zonder een DJ te maken:

Stap 1:

Log in op Everest Cast Pro Broadcasters Panel met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2 :

Klik in het hoofdnavigatiegedeelte op "DJ" Nu wordt de pagina DJ-beheer geladen. Standaard zie je de ene dj-naam "AutoDJ" en haal je het vinkje weg bij Actieve status. Nu wordt de AutoDJ-pop-uppagina geopend en klikt u op de knop "Ja".

Stap 3 :

Vanuit het hoofdnavigatiegedeelte Klik op "Home" en submenu "Hoofd". Scrol naar beneden op de hoofdstartpagina en onderaan uw pagina. Haal uit de kanaallijst het Stream IP & poort door te klikken op "Admin" en het uitzendwachtwoord uit de lijst.

Stap 4:

U kunt exact dezelfde uitzendgegevens gebruiken in uw coderingssoftware. Elke Encoders-software heeft verschillende stappen om te beginnen met coderen, volg hun gids om te beginnen met coderen.