Hoe verander ik het Everest Cast Pro Broadcaster Panel-wachtwoord? Print

• 0

Stap 1:

Log in op Everest Cast Pro Broadcasters Panel met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2 :

Ga vanaf de pagina Instellingen naar "Algemene instellingen" om het uitzendpaneel te wijzigen, klik op de knop "Accountwachtwoord wijzigen". Nu wordt de pop-uppagina Accountwachtwoord wijzigen geopend. Voer uw huidige wachtwoord in, nieuw wachtwoord, herhaal wachtwoord en klik ten slotte op Opslaan.