Hoe verander ik het FTP-wachtwoord? Print

• 0

Stap 1:

Stap 2 :

Klik in het hoofdnavigatiegedeelte op "Instellingen", nu wordt de pagina Instellingen geladen.

Stap 3 :

Ga vanuit Instellingenpagina naar "Algemene instellingen" en om het wachtwoord te wijzigen, klikt u op de knop "FTP-wachtwoord wijzigen". Nu wordt de pop-uppagina FTP-wachtwoord wijzigen geopend. Voer uw nieuwe wachtwoord in, herhaal wachtwoord en klik ten slotte op Opslaan.