Hoe kan ik trackdetails wijzigen? Print

• 0

Stap 1 :

Stap 2 :

Klik in het hoofdnavigatiegedeelte op "Afspeellijsten". De pagina Afspeellijstbeheer wordt nu geladen. Als je meerdere afspeellijsten hebt gemaakt, zie je de lijst. Klik op Gewenste afspeellijst.

Stap 3:

Om de trackdetails van een track te wijzigen, klikt u op het pictogram Bewerken. Bewerk vanaf de pagina Trackdetails bewerken de gewenste velden zoals: Artiest, Titel, Genre, Type uitvoering, Componist, Tekstauteur, Andere auteur, Uitgever, Album, Jaar, Commentaar, Trackafbeelding en Klik ten slotte op Opslaan.