Wat is Hosting? Print

• 0

Een hosting provider stelt aan zijn klanten online ruimte beschikbaar, dit is hosting. Deze ruimte kan je gaan gebruiken om een website, webshop of andere bestanden op het internet beschikbaar te maken via een domeinnaam zodat de hele wereld het kan zien. Elke website is verschillend van elkaar bijvoorbeeld: Vormgeving en technische eisen. De hosting provider bied hierom verschillende pakketten aan, afhankelijk van de eisen en wensen van de klant.