Hoe Tune In API-referenties in te stellen met Everest Cast Pro? Print

• 0

Met Everest Cast Pro kunt u uw TuneIn Radio API-referenties invoeren, die het nummer dat momenteel wordt afgespeeld in de TuneIn-directory zal weergeven.

Integratie met TuneIN.com Hiermee kunt u informatie over nummers van uw radio rechtstreeks publiceren op uw radiostationpagina op TuineIn. U kunt al deze drie parameters opvragen bij TuneIn-ondersteuning

U moet contact opnemen met Tune In op het adres broadcaster-support@tunein.com, uw zender-ID doorgeven en om uw Partner-ID en Partner-sleutel vragen. (vrij)

Opzetten:

Stap 1 :

Log in op Everest Cast Pro Broadcasters Panel met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2 :

Klik in het hoofdnavigatiegedeelte op "Instellingen" nu wordt de pagina Instellingen geladen. Voer TuneIn.com "station ID", TuneIn.com "partner ID" & TuneIn.com "partner KEY" in die u van TuneIn.com heeft ontvangen en klik ten slotte op "Opslaan".