Hoe stel ik YouTube Live in met Everest Cast Pro? Print

• 0

U moet YouTube-streaming hebben ingeschakeld in uw Everest Cast Pro Panel om deze functie te kunnen gebruiken.

Belangrijk! Als je je streaming live op YouTube wilt doorgeven, moet je het YouTube-beleid volgen, zo niet, dan schakelt YouTube je streaming uit vanwege het auteursrechtbeleid. Als je je talkshow streamt en je eigen muziek speelt, is er geen sprake van copyright.

Stap 1:

Ga naar het YouTube Live Streaming Dashboard en log in met uw inloggegevens. Ga na het succesvol inloggen op het YouTube Streaming Dashboard helemaal naar beneden en zoek naar de Encoder Setup.

Zoek de streamnaam/sleutel en klik op de knop Onthullen om de sleutel weer te geven. Kopieer de streamnaam/sleutel.

Stap 2:

Log in op Everest Cast Pro Broadcasters Panel met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 3:

Scrol naar beneden op de hoofdstartpagina en onderaan uw pagina. Klik in de zenderlijst op de knop "Bewerken". Nu wordt de pop-uppagina "Bestaand kanaal bewerken" geopend.

Klik op het tabblad "YouTube" en blader door het Stream-logo en plak de Stream-naam/-sleutel die u hebt gekopieerd van het YouTube Streaming Dashboard.

Klik ten slotte op "Inschakelen" en klik op de knop "Bewerken". Je kanaal is nu live klaar op YouTube. U kunt dan in-/uitschakelen zoals u wilt.