Hoe MP3's uploaden naar Everest Cast Pro? Print

• 0

Everest Cast Pro biedt 2 verschillende methodes (Web Based Uploader & Upload via FTP) voor het uploaden van uw mediabestanden naar de AutoDJ.

Webgebaseerde uploader

Stap 1:

Log in op Everest Cast Pro Broadcasters Panel met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2: Klik in het hoofdnavigatiegedeelte op het menu "Afspeellijsten". Nu wordt de pagina Afspeellijstbeheer geladen. Klik op het pictogram Bestand toevoegen (+). Vanaf de pagina "Bestanden aan afspeellijst toevoegen" Sleep een of meerdere bestanden naar de dropzone.

Geef de tracks enige tijd de tijd om volledig te worden verwerkt.

Uploaden via FTP

Met Everest Cast Pro kun je ook verbinding maken met je auto dj-server met behulp van je favoriete FTP-client, zoals het gratis Filezilla.

Volg de stappen om toegang te krijgen tot uw FTP-gegevens:

Stap 1 :

Log in op Everest Cast Pro Broadcasters Panel met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2 :

Klik in het hoofdnavigatiegedeelte op "Instellingen" nu wordt de pagina Instellingen geladen.

Stap 3:

Ga vanaf de instellingenpagina naar "Algemene instellingen" en verkrijg de FTP-hostnaam, FTP-gebruikersnaam en uw hoofdwachtwoord dat wordt gebruikt om in te loggen op dit configuratiescherm is uw FTP-wachtwoord.

Stap 4:

Verbind nu uw account met de verstrekte FTP-gegevens en upload uw muziek naar de server.

Stap 5:

Om toegang te krijgen tot de bestanden die zijn geüpload via FTP: vanuit uw uitzenderpaneel Hoofdnavigatiesectie Klik op "Afspeellijsten" Menu & Afspeellijstbeheerpagina laden. Klik nu op het pictogram Bestand toevoegen (+) en u ziet de lijst met geüploade bestanden.