Header achtergrond

Farming Simulator

Oneindige slots

6 tot 12 slots

Basiscapaciteit met 6 slots inbegrepen: Breid je server uit met extra slots tot een maximum van 12 voor een naadloze uitbreiding van je spelersbasis.

oneindig diskspace

36GB schijfruimte

Met 36 GB aan schijfruimte heb je meer dan genoeg om al je boerderijen te maken, en kun je ook genoeg mods downloaden!

FTP Toegang

CPU

De Ryzen 7 7700 biedt een indrukwekkende en langdurige game-ervaring met minimale prestatieproblemen!

FTP Toegang

Volledige FTP toegang

Bij ons krijg je volledige FTP toegang, je kan zelf hierdoor alles gemakkelijk aanpassen naar jouw wensen.

Console, statistieken

Overzichtelijke statistieken/console

Makkelijk en simpel zien wat er allemaal gebeurt op jouw server, door ons overzichtelijke console en statistieken.

Geplande taken

Geplande taken

Soms is het wel is fijn om iets automatisch te laten doen, zoals een back-up maken van je server is altijd handig!

Farming Simulator

Samen de boerderij runnen in Farming Simulator

In Farming Simulator stap je samen met vrienden in de wereld van landbouw, waar jullie samen een boerderij beheren, gewassen verbouwen, vee verzorgen en moderne landbouwmachines besturen. Het draait om teamwork, want jullie moeten beslissen welke gewassen te planten, hoe de opbrengst te maximaliseren en hoe het bedrijf uit te breiden met nieuwe machines en dieren.

Van het ploegen van akkers tot het oogsten van gewassen en het beheren van de financiën, elke taak draagt bij aan het succes van de boerderij. Met realistische voertuigen en uitgebreide moddingmogelijkheden kunnen jij en je vrienden het landbouwleven precies zo vormgeven als jullie willen. Of je nu rustig de akkers bewerkt of grootschalige landbouwprojecten aanpakt, Farming Simulator biedt een ontspannen, maar diepgaande co-op ervaring waarin je samen een succesvol boerenbedrijf kunt opbouwen.

open wereld FiveM
Starter

Volgende stappen

Het betaalprocess.


Onze tips

Klik hier
minecraft server paneel

Het Farming Simulator server paneel

Wil je gemakkelijk jouw eigen Farming Simulator server hosten? Ons paneel is gemakkelijk te gebruiken voor jouw Farming Simulator server, met alle functies die je nodig hebt.

Start, stop, & restart servers

Live console log

Makkelijke file manager

Run commands in de console

2 Factor Authentication

Restart na een crash

Subuser support

Ram, disk space & CPU status

Herinstaleren van je server

Frequently asked questions

Oneindige opslagruimte

Wij bij Supreme Hosting doen aan FAIR USE, wat dit voor jou inhoud is dat je oneindig opslag ruimte kan gebruiken dat aan jouw pakket is verbonden. Jij kan dus zoveel opslagruimte gebruiken dat je nodig hebt. Er is een standaard aantal gigabytes meegegeven per pakket (10, 15 of 20 GB), als je meer opslagruimte nodig hebt. Dan heb je hier ook recht op en kan je dit aanvragen door contact met ons op te nemen.

Als je toch over je maximum heen gaat dat met jouw pakket is meegegeven, dan kan je meer ruimte aanvragen door contact met ons op te nemen. Hier helpen we je graag verder, dit kan via al onze contact opties die wij aanbieden.

Hoelang duurt het totdat mijn server gereed is?

Na jouw betaling zal de server meteen aangemaakt worden (als de betaling volledig is afgerond en overgemaakt), hier zal je dan een e-mail van krijgen met alle informatie die jij nodig hebt om naar het paneel te komen. Ook op je klantenpaneel bij jouw producten kan je naar het gamepaneel komen. Alles gaat automatisch en er zal dus geen vertraging inzitten. Het kan wel zo zijn dat er een wachttijd op staat voor als je betaald met een betaalmiddel dat niet meteen overgemaakt kan worden.

Kan ik mijn pakket altijd upgraden of downgraden?

Dit is altijd mogelijk, als je je abonnement wilt veranderen zal je naar je klantenpaneel moeten gaan op de website en naar je diensten gaan. Hier kan je je abonnement bijwerken en met een paar knoppen ben je zo klaar. Wanneer je je betaling is afgerond zal je pakket automatisch geupgrade worden.

Kan ik om hulp vragen bij problemen?

Natuurlijk kan dit! Wij staan altijd voor je klaar via al onze contact mogelijkheden die wij aanbieden: Live Chat, Mail, Tickets en telefonisch contact. We zullen zo snel mogelijk op je vragen reageren!

Kan ik mijn pakket altijd opzeggen?

Je pakket opzeggen kan heel gemakkelijk via ons klantenpaneel op onze website, hier zal je naar je diensten moeten gaan en daar zie je een rode knop dat zegt: Vraag opheffing aan, dit systeem gaat automatisch, dus geen gedoe. Het is jammer om je weg te zien gaan, we helpen je graag met problemen!

Is het mogelijk om meer dan het aantal aangegeven CPU Threads te gebruiken? En of meer dan het aangegeven aantal Ram?

Als je toch nog na het aantal aangegeven CPU Threads niet genoeg hebt, kan je altijd contact met ons opnemen om eventueel meer CPU Threads te kunnen aanschaffen. Hier zal je natuurlijk wel extra voor moeten betalen, dit geldt ook als je meer dan het aantal aangegeven Ram nodig hebt. De kansen dat je echt meer nodig hebt zijn klein, maar het is wel mogeljk.

Kan ik een MySQL Database gebruiken?

Ja dit is mogelijk, elk pakket bevat minimaal één MySQL Database. Hier kan je zelf mee doen wat je wilt voor jouw server. Deze database kan je zelf aanmaken wanneer jij maar wilt.

Als je meer MySQL Databases wilt gebruiken, dan zal je hiervoor contact met ons moeten opnemen.

Waar is mijn server te vinden?

Wij hebben op dit moment maar op één plek een datacenter staan. Deze bevind zich in Europa / Nederland, in de toekomst kunnen er meer datacenters worden gecreëerd buiten Europa.

Onze tips

Farming Simulator server voor maar €7,49 per maand

Als je een kleine groep spelers hebt en het maximale uit je budget wilt halen, kun je al voor slechts €7,49 per maand een server krijgen! Houd er rekening mee dat bij meer spelers er mogelijk enige vertraging kan optreden. Als je merkt dat je met meer mensen wilt spelen zonder vertragingen, kun je altijd upgraden naar een groter pakket voor een soepelere ervaring.

24/7 Deskundige & persoonlijke IT-ondersteuning

Wij zijn 24/7 beschikbaar om je snel te helpen. Dit doen wij hoofdzakelijk telefonisch.
Verder hebben wij een ticket systeem. Ook zijn wij beschikbaar via onze e-mail, deze zijn alleen vaak druk.
Op onze website is ook een FAQ pagina te vinden.
Support