Header achtergrond

Dedicated Server

Als jij een Dedicated Server zoekt met supreme performance, dan ben je hier op het juiste adres. Hier kan je al je applicatie en diensten hosten naar jouw eigen wensen.

Met Supreme Hosting Dedicated Servers kun je de configuratie van jouw server zelf afstemmen naar jouw behoefte. Denk je bij aan RAM, HDD/SDD-stations, bandbreedte en nog veel meer.

Hier kun je server tussentijds up- of down graden, naargelang je nodig hebt en je contract is gelijk maandelijks opzegbaar.

Wil je telefonisch advies? Bel ons op 0172-242590

Dedicated Server


92.22
/maand
100 GB HD Operating systeem
250 GB HD Dataopslag
1 TB Data verkeer
4 CPU’s met 1 Cores
8 GB Geheugen

Configureren

Inbegrepen in ons Dedicated Server pakket

Enterprise servers

Wij verhuren geen desktop-machines maar alleen de beste A merk servers. We bieden naast de beste dedicated server ook de beste technologieën aan om de performance en efficiëntie van jouw diensten te verhogen.

Server upgraden

Wij voorzien jou van alle flexibiliteit die je nodig hebt. Daarom kun je bij ons jouw server op elk gewenst moment upgraden of downgraden. 

99,9% uptime

Jouw server is snel, stabiel en betrouwbaar dankzij onze netwerkverbinding. De beschikbaarheid van je dedicated server is 99,9%. Je kunt er zeker van zijn dat alles optimaal draait en beschikbaar blijft.

24/7 Deskundige & persoonlijke IT-ondersteuning

Wij zijn 24/7 beschikbaar om je snel te helpen. Dit doen wij hoofdzakelijk telefonisch.
Verder hebben wij een ticket systeem. Ook zijn wij beschikbaar via onze e-mail, deze zijn alleen vaak druk.
Op onze website is ook een FAQ pagina te vinden.

Support