Header achtergrond

Dedicated Server

Bij Supreme Hosting begrijpen we dat een krachtige en betrouwbare Dedicated Server essentieel is voor jouw online aanwezigheid. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen met optimale prestaties en flexibiliteit. Onze Servers stellen je in staat om jouw applicaties en diensten te hosten op een manier die past bij jouw specifieke behoeften en wensen. Je hebt volledige controle over de configuratie van jouw server, inclusief de RAM, HDD/SSD-stations, bandbreedte en nog veel meer. Bovendien bieden we jou de mogelijkheid om jouw server tussentijds te up- of downgraden, afhankelijk van jouw behoeften. En als je toch van gedachten verandert, kun je jouw contract maandelijks opzeggen. Kortom, met een Server van Supreme Hosting kun je rekenen op krachtige prestaties, volledige controle en maximale flexibiliteit. Wil je telefonisch advies? Bel ons op 0172-242590

Dedicated Server

92.22 /maand
100 GB HDD Operating systeem 250 GB HDD Dataopslag 1 TB Data verkeer 4 CPU’s met 1 Cores 8 GB Geheugen
Configureren

Inbegrepen in ons Dedicated Server pakket

Dedicated Server

Enterprise servers

Wij verhuren geen desktop-machines maar alleen de beste A merk servers. We bieden naast de beste dedicated server ook de beste technologieën aan om de performance en efficiëntie van jouw diensten te verhogen.
Dedicated Server

Server upgraden

Wij voorzien jou van alle flexibiliteit die je nodig hebt. Daarom kun je bij ons jouw server op elk gewenst moment upgraden of downgraden.
Timer

99,9% uptime

Jouw server is snel, stabiel en betrouwbaar dankzij onze netwerkverbinding. De beschikbaarheid van je dedicated server is 99,9%. Je kunt er zeker van zijn dat alles optimaal draait en beschikbaar blijft.

24/7 Deskundige & persoonlijke IT-ondersteuning

Wij zijn 24/7 beschikbaar om je snel te helpen. Dit doen wij hoofdzakelijk telefonisch. Verder hebben wij een ticket systeem. Ook zijn wij beschikbaar via onze e-mail, deze zijn alleen vaak druk. Op onze website is ook een FAQ pagina te vinden.
Support